If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За питащите се какво представлява това "чудо" Алфа 159 1.8 газ/бензин!
Мотора върви на много висока температура на антифриза и маслото и 15000км даже са му много.Термостата отваря на 105 градуса и оттам маслото седи почти винаги на 120+градуса и му се такова мамата.Те заради тези сервизни интервали се разтракват вариаторите на никакви километри.Относно ангренажния ремък-на по-новите коли вече са все такива интервалите.При пежо например са 150 000км,аз лично съм свалял ремък на 407хди на пробег 180 000км и на ремъка му нямаше нищо,на моята 159 в момента е на 150 000км,поглеждах го наскоро и визуално е перфектен.
Мотора върви на много висока температура на антифриза и маслото и 15000км даже са му много.Термостата отваря на 105 градуса и оттам маслото седи почти винаги на 120+градуса и му се такова мамата.Те заради тези сервизни интервали се разтракват вариаторите на никакви километри.Относно ангренажния ремък-на по-новите коли вече са все такива интервалите.При пежо например са 150 000км,аз лично съм свалял ремък на 407хди на пробег 180 000км и на ремъка му нямаше нищо,на моята 159 в момента е на 150 000км,поглеждах го наскоро и визуално е перфектен.
Ок ремъка, ами ролките, водна помпа?! Май наистина трябва да се слухти в такъв случай, за "характерното" нехарактерно свистене! Или на 100-ина хил., ако нямаш пробег, или 4-та година/според мануала/ - смяна!
Ролките доста преди да финишират почват да се чуват,че са за смяна,такач е явно са сметнати за по-големия пробег,нешо на което не бих заложил при кола обслужвана в България.
140 000, с ангренажен комплект, Рикамби оригинали.
С ангренажен комплект от Еврото или Техкото - със сигурност не е толкова.
Отделно, мисля, че имаше бюлетин, с който се коригира пробега на ангренажа на доста по-малък, но трябва да се потърси - конкретно за кои двигатели, и какъв е коригираният пробег.
Под 130 лв струва ангренажният комплект (Gates - ремък, двете ролки с нови болтове + нов болт за коляновия вал).
За тия пари аз не бих си правил глупави експерименти и поради това ще сменям на 60 К или само ремъка на 3 години.
Водната помпа не я мислете. Тя не се движи от ангренажа.
Иначе моите впечатления от модела напълно се припокриват с написаното от Goge_to и от Митака.
Само трябва да си взема един кабел за комуникация с газовия компютър да видя, какви ги дипли. Похарчва ми бензин повече от нормалното и то само на моменти а пък на газ разходът е ненормално нисък.
Това за разхода и при мен е така.Наскоро ми изгърмяха две газови дюзи и докато си чаках рейката с новите дюзи покарах три дни на бензин,като разхода ми беше може би над 1,5л над газовия.Сега с новите газови дюзи на газ не мога да я накарм да гори над 9/100 газ смесено с нормално каране.Само градско в Плевен-10-10,5 газ.
Колеги, като изключим метода на пълно източване и наливане на предписаното количество масло в скоростната кутия, някой знае ли, как се проверява наличното количество?
Пробка или щека не виждам. Да не би за пробка да служи датчикът за задна скорост?
Освен датчика, има 4 "тапи" които не знам, как се демонтират и за какво служат:
Би трябвало да си със същата кутия (F17). Погледни отгоре покрай ABS - а лявата полуоска и трябва да видиш пробката. За тапата за източване ще трябва да свалиш кората под мотора.
Comment